Je parket schuren: een opknapbeurt voor je vloer

Een parketvloer geeft elke kamer meteen een luxueuze uitstraling – op voorwaarde dat hij goed onderhouden is. Als je parket krassen of beschadigingen vertoont, kan dat dan ook een doorn in het oog zijn. Maar geen nood: als je vloer aan een opknapbeurt toe is, kun je zonder problemen bij ons terecht voor het schuren van je parket!

Onze werkwijze

Voor we aan de renovatie van je parket beginnen, gaan we nauwkeurig na wat er juist aan de hand is en welke herstellingen aan de orde zijn. Vervolgens ontvang je van ons een offerte en beginnen we met de reparatie. Daarbij gaan we uiterst professioneel te werk, zodat je parket er na afloop weer als nieuw uitziet. Bovendien maken we gebruik van de nieuwste technologieën met afzuigmethodes, waardoor het schuren van je parket nagenoeg stofvrij gebeurt. Je hoeft je dus alvast niet druk te maken over vuil!

parketvloer woonkamer
parket schuren

Zo schuren we je parket

Nu je weet hoe we te werk gaan, vraag je je waarschijnlijk af hoe we je parket nu juist schuren. Heel eenvoudig: het eerste wat we doen, is de bovenste laag volledig verwijderen. Op die manier zijn we er zeker van dat de vorige beschermlaag helemaal weg is, waardoor de nieuwe laag efficiënt z’n werk kan doen. Afhankelijk van hoe ernstig je parket eraan toe is, schuren we ook alle andere krassen en beschadigingen weg in deze fase. Eenmaal je parket weer volledig egaal is, brengen we een nieuwe beschermlaag aan – dé manier om je parket er lange tijd weer als nieuw uit te laten zien.

Wat na de parketrenovatie?

Heeft je parket nood aan meer dan enkel schuurwerk? Ook dan kun je bij ons terecht. Zo kunnen wij je helpen bij de volgende zaken:

Wil je graag dat er iemand ter plaatse komt om je te informeren over je parket? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

CONTACTEER ONS

Al onze afdelingen staan reeds ter uwer beschikking om u zo snel mogelijk verder te helpen.
Had u graag één van onze medewerkers ter plaatse?
Vul het contactformulier in en we maken zo snel mogelijk een afspraak.

Loading