Je trap zandstralen: zo herstellen we schade en slijtage

Een traprenovatie: da’s vakmanschap 

Hoewel je er misschien niet meteen bij stilstaat, is een trap een belangrijk onderdeel van je woning. Niet alleen loopt hij doorheen je hele huis, vaak is hij ook het middelpunt van je inkomhal en dus een van de eerste dingen die jij én je gasten te zien krijgen. Een mooie trap is dan ook een echt pluspunt. Alleen is het niet altijd eenvoudig om je trap tiptop in orde te houden. Zo kan hij door het dagelijkse gebruik krassen of andere beschadigingen vertonen of door ettelijke lagen vernis of verf zijn oorspronkelijke glorie wat verliezen. In dat geval is een traprenovatie aan de orde en daar kunnen wij je bij helpen. Hoe juist? Door je trap te zandstralen bijvoorbeeld.  

 

Hoe gaan we te werk bij het zandstralen van je trap? 

  1. Bij het zandstralen van je trap schuren we eerst de bovenste laag weg, zodat alle oude bescherm- en verflagen verwijderd worden. Om er zeker van te zijn dat ook alle krassen en oneffenheden volledig weg zijn, schuren we alle treden tot het hout van je trap in zijn oude staat hersteld is.
  2. Vervolgens voorzien we je trap van een nieuwe beschermlaag. Op die manier kun je nog heel lang genieten van een gezandstraalde trap die er als nieuw uitziet.  

 

Vraag een gratis offerte aan

Neem snel contact via onderstaand contactformulier. Wij bekijken meteen hoe we de schade aan uw houten trap kunnen herstellen.

Loading