Afwerking

 

Oude olie, vernis, boenwas, zeep … Bij het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag, kunnen alle restanten van voorgaande beschermlagen voor problemen zorgen. Daarom is het belangrijk om uw vloer grondig te schuren, vooraleer er een nieuwe beschermlaag aangebracht wordt. Welke beschermlaag we precies aanbrengen, hangt af van een aantal factoren. Samen met u bekijken we welk product het meest gepast is voor uw vloer.

Na het schuren van uw parket, volgt de afwerking. Daarbij wordt een beschermlaag op het parket gezet, zodat u er langer geniet van heeft. Bovendien heeft u de keuze tussen verschillende mogelijke afwerkingen, waardoor uw parket helemaal in uw interieur past.

De afwerking van uw parket: meer dan een keuze tussen olie of vernis

  • U kunt kiezen voor olie met een hoog vastestofgehalte met een UV-filter en eventueel een kleur. Deze olie is een uitstekende keuze voor woonkamers en slaapkamers.
  • Mag het iets sterkers zijn? Kies dan voor onze tweecomponentenolie. Deze olie is geschikt voor commerciële ruimtes en andere parketvloeren waar veel op gewandeld wordt. Tweecompononentenolie heeft een zeer snelle uitharding en is enorm belastbaar. De olie kan zowel voor binnen- als buitenvloeren gebruikt worden.
  • Heeft u toch liever een vernis? Ook dan heeft u een ruime keuze. Onze watergedragen vernis met een matte uitstraling kan perfect in elke woning gebruikt worden en is voorzien van een UV-filter. 
  • Is alleen de beste vernis goed genoeg voor uw parket? Onze matte tweecomponentenvernis kan álles aan. We gebruiken deze vernis dan ook vaak bij klanten in de horeca, omdat hij ideaal is voor vloeren waar heel wat op gelopen wordt. De vernis heeft een snelle droogtijd en een uitstekende slijtvastheid. Het is met andere woorden de ideale afwerking voor uw parket.

Aanbrengen van olie en vernis

 Laat uw vloer oliën of vernissen door een professional voor het beste resultaat.

Natuurlijke uitstraling van parket

Geef uw parket een natuurlijke uitstraling met de juiste olie of vernis.

Gezond en Milieuvriendelijk

De producten die we gebruiken voor de bescherming van uw vloer, zijn niet schadelijk voor uw kinderen of huisdieren. Meer nog: de producten zijn zelfs geschikt om kinderspeelgoed mee te behandelen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw gezin en kunt met een gerust hart genieten van uw parket.