Veelgestelde vragen over parketrenovatie

Kosten

Hoeveel parket precies kost, is sterk afhankelijk van het type parket (massief of meerlaags) en de houtsoort. Gemiddeld moet je rekenen op een prijs van 25 tot 80 euro per vierkante meter. Dit zijn richtprijzen exclusief plaatsing en afwerking.

Categorie: Kosten

De prijs voor de plaatsing van parket is sterk afhankelijk van het type parket (massief of meerlaags), het legpatroon en de complexiteit van de kamer. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij komen dan langs om de klus in te schatten en bezorgen je vrijblijvend een offerte op maat.

Categorie: Kosten

De prijs van een parketvloer hangt zowel af van het soort parket, als van de plaatsing en de afwerking. Voor het hout moet je rekenen op een prijs van zo’n 25 tot 80 euro per vierkante meter. De plaatsing en de afwerking hangt dan weer af van de complexiteit van de werken. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij komen dan langs om de klus in te schatten en bezorgen je vrijblijvend een offerte op maat.

Categorie: Kosten

De prijs van een visgraatparket hangt af van het type parket (massief of meerlaags), de houtsoort, de complexiteit van de plaatsing en de afwerking. Een parket in visgraatpatroon leggen vergt vakkennis en laat je dus beter aan een professional over. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij komen dan langs om de werken in te schatten en bezorgen je vrijblijvend een offerte op maat.

Categorie: Kosten