Parketrenovatie in Limburg: ontdek hoe we jou kunnen helpen

Een woning is nog duizend keer mooier als er een prachtige houten vloer in ligt. De natuurlijke uitstraling van parket geeft je huis namelijk net dat tikkeltje extra – op voorwaarde dat de vloer er piekfijn uitziet, natuurlijk. Vertoont jouw houten vloer krassen of vlekken door het dagelijkse gebruik? Dan laat je het best een parketrenovatie uitvoeren. Daar kunnen wij je bij helpen!

 

Zo renoveren wij jouw parket in Limburg

Onderhoud je je vloer goed en is hij voorzien van een degelijke beschermlaag, maar is hij toch beschadigd? Dat is normaal: je leeft namelijk in je huis en daarbij is het onvermijdelijk dat er stoelen over de vloer geschoven worden of dat je een vlek maakt door iets te laten vallen op de vloer. Gelukkig kunnen wij jou helpen met een parketrenovatie.

  1. Wij komen langs bij jou in Limburg, nadat je contact met ons hebt opgenomen. We bekijken dan de schade en maken een offerte op. 
  2. Vervolgens plannen we een nieuwe afspraak in, waarbij we de vloer eerst volledig schuren tot hij weer gaaf is.
  3. Ten slotte volgt dan nog de afwerking.

 

Een beschermlaag als afwerking

Nadat je vloer volledig gaaf geschuurd is, is het tijd voor de afwerking. Je kunt daarbij zelf kiezen welke afwerking je het mooist vindt. Hou je bijvoorbeeld meer van een donkere of een lichte afwerking en wil je het liefst een matte of een glanzende vloer? Aan jou de keuze! Verder gaan wij na wat de specifieke vereisten voor je parket zijn. Zo brengen we een uv-filter aan als de vloer vaak baadt in zonlicht. Op die manier ben je er zeker van dat je vloer er nog lang als nieuw uitziet.

 

Vraag een gratis offerte aan

Neem snel contact via onderstaand contactformulier. Wij bekijken meteen hoe we de schade aan uw parket kunnen herstellen.

Loading