Je parket laten renoveren
in Antwerpen?

Heb je thuis in Antwerpen een prachtige houten vloer liggen,
maar is hij hier en daar beschadigd door dagelijks gebruik?

Dat is niet fijn: krassen en vlekken op parket zorgen er namelijk voor dat je vloer zijn glans verliest. Wil je je parket graag weer laten stralen en herstellen in zijn oorspronkelijke staat met een parketrenovatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Onze werkwijze bij parketrenovatie in Antwerpen

Zelfs als je je vloer goed onderhoudt en beschermt, is het bijna onvermijdelijk dat je parket na verloop van tijd krassen of vlekken vertoont. Een stoel of tafel verschuiven, een kopje laten vallen of een kom omstoten … Een kleine beschadiging is zo gebeurd. Gelukkig hebben wij de oplossing.

  1. Zodra jij contact met ons opgenomen hebt, komen we langs bij jou in Antwerpen om de schade op te meten en een offerte op te maken.
  2. Vervolgens plannen we een tweede afspraak in voor de parketrenovatie. Daarbij schuren we eerst de beschadigde toplaag weg tot de vloer weer volledig gaaf is.
  3. Daarna schuren we het parket en bereiden we hem voor op de afwerking.

 

De afwerking van je parket

Zodra de vloer volledig afgeschuurd is, brengen we een beschermlaag aan op je parket. Daarbij houden we rekening met je persoonlijke wensen en eisen. Zo kun je niet enkel kiezen voor een lichte of donkere afwerking, maar ook voor mat of glanzend. Verder kijken we naar het gebruik van je vloer: zijn er speciale vereisten voor de afwerking? Als er bijvoorbeeld veel zon op je vloer valt, voorzien we hem van een uv-filter. Op die manier ben je er zeker van dat je parket er nog lang als nieuw blijft uitzien.

 

Vraag een gratis offerte aan

Neem snel contact via onderstaand contactformulier. Wij bekijken meteen hoe we de schade aan uw parket kunnen herstellen.

Loading