Renovatie van parket

in Herentals

Een prachtige houten vloer geeft je huis meteen een enorme meerwaarde door zijn luxueuze uitstraling. Alleen kan het zijn dat de planken beschadigd raken door dagelijks gebruik. Dat is uiteraard niet zo mooi en het doet de kwaliteit van je parket teniet. Ben je dus op naar professionele parketrenovatie om je vloer te laten herstellen in Herentals? Dan ben je hier aan het juiste adres!

 

Zo gaan we te werk bij parketrenovatie

Hoe goed je je vloer ook onderhoudt en beschermt, je kunt bijna niet voorkomen dat er na een tijdje krassen of vlekken op verschijnen. Je leeft nu eenmaal in je huis en daarbij worden er al eens meubelen over de vloer geschoven of laat je soms iets vallen. Gelukkig kunnen wij jou helpen met een parketrenovatie.   

  1. Nadat je contact met ons opgenomen hebt, komen we naar jou toe in Herentals en meten we de schade op.
  2. Vervolgens plannen we een tweede afspraak in voor de renovatie. Daarbij schuren we eerst de beschadigde bovenlaag weg tot de vloer weer volledig gaaf is.
  3. Tot slot volgt nog de afwerking naar keuze.

 

De afwerking: een beschermlaag aanbrengen

Na het afschuren van je vloer, gaan we over tot de afwerking. Daarbij houden we niet enkel rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, maar kijken we ook naar wat de vloer exact nodig heeft. Je hebt de keuze tussen donkere en lichte afwerkingen, tussen een matte of een glanzende afwerking. Verder zoeken wij uit hoe we jouw vloer zo lang mogelijk als nieuw kunnen houden. Schijnt er bijvoorbeeld vaak zon op je vloer? Dan voorzien wij hem van een uv-filter, zodat hij niet verkleurt.

 

Vraag een gratis offerte aan

Neem snel contact via onderstaand contactformulier. Wij bekijken meteen hoe we de schade aan uw parket kunnen herstellen.

Loading