Parketrenovatie reviews: heldere communicatie en goede service

Onze vakmensen zetten altijd in op heldere communicatie, eerlijk advies en een eersteklas resultaat. En dat loont, want het leverde al véél tevreden klanten op. Lees hun reviews over onze parketrenovatie en laat je overtuigen.

Advies op maat nodig?

Contacteer ons

Heldere communicatie

Lang overwogen om onze parket zelf te renoveren, maar het professionele advies en materiaal, én de snelle uitvoering hebben voor mij de doorslag gegeven. Zeer heldere communicatie en offerte.

Parketrenovatie was erg geslaagd!

Wouter V.

Vorige week mijn parket laten renoveren, super content, goed personeel en alles volgens afspraak geregeld. Een aanrader.
Peter B.

Parket werd grondig gereinigd. Zeer netjes en proper afgewerkt. Heel vriendelijk personeel en geluisterd naar de noden van de klant. Wij zijn alvast heel tevreden!

— Dorien M.

Vakkundig werk

Prachtig werk en professionele herstelling van onze parketvloer die er weer als nieuw uitziet nu. Bedankt voor de vlotte service. Goede prijs/kwaliteit.

Eric M.

Vorige week parket laten afschuren en opnieuw oliën. Mooi werk afgeleverd en zeer vriendelijk. Ik kan iedereen deze firma aanraden voor renovatie van parket.
Jorre M.

Goede service

Bedankt voor het renoveren van onze parket. De ‘jongens’ hebben prima en netjes werk geleverd. Alles verliep naar wens, van bij de eerste contactopname tot en met jullie werken. Wij prijzen jullie firma zeker aan!

Freddy V.

Heel graag wil ik mijn dank betuigen voor de goeie service, de fijne mensen bij jullie bedrijf in dienst, de nodige zorg voor materialen én voor het schitterende resultaat. Wij zijn blij verrast en heel gelukkig met onze ‘nieuwe’ woonkamer- en badkamervloer.

Anne

Parket renoveren: vraag advies

Onze professionals komen met plezier bij je langs om ook jouw houten vloer weer helemaal op te knappen. Is parketrenovatie eigenlijk niet nodig? Ook dan kun je rekenen op eerlijk advies. Neem vrijblijvend contact op voor info en een offerte op maat. Onze vakmensen leggen je dan duidelijk uit welke stappen nodig zijn om jouw parket er weer als nieuw te laten uitzien.

Loading